×
Menu
Index

EZ-web

 

Uitgebreid exporteren

Bij Uitgebreid exporteren is het vanaf deze release weer mogelijk om bij een bestaande exportset de leverancierslijst aan te passen.
 

Webservices

Met deze webservice kan een artikel geëxporteerd worden in een opgegeven taal. Deze webservice gaf eerst wel resultaat als een taal opgegeven werd (in option "lang") die niet ingesteld stond bij deze relatie. Vanaf deze release is dit niet meer mogelijk.
 

Volgorde classificaties

Het kan voorkomen dat de volgorde (position) niet uniek is in de database bij zowel de EZ-base als de eigen classificaties (van zowel leverancier als vakhandel). Hierdoor kon de volgorde waarin de classificaties in EZ-web geëxporteerd werd onvoorspelbaar zijn. Vanaf deze release is iedere positie uniek, we volgen hierbij de volgorde zoals in EZ-catalog zichtbaar is.
 

Artlink

In incidentele gevallen verscheen er een error als een leverancier het Artlink overzicht opende (hoofdmenu bovenaan, Artlink, waarin leveranciers kunnen zien welke vakhandels hun artikelen gekoppeld hebben). Dit is in deze release opgelost.
 

Synchronisatie

Tijdens de nachtelijke verwerking wordt tijdens de synchronisatie vastgesteld of data veranderd is in EZ-catalog en doorgezet moet worden naar EZ-web.
 

Downloaden afbeeldingen

Bij het downloaden van afbeeldingen kon het voorkomen dat een afbeelding in jpg-formaat de extensie .png had. Dat is in deze release opgelost.
 

Relatienamen

Op een aantal plaatsen werden wijzigingen in relatienamen niet getoond (zoals in tabblad Leveranciers). Vanaf deze release worden deze wijzigingen overal doorgevoerd.
 

Dashboard

Bij het vaststellen van "Ontbrekende prijslijst artikelen" en "Ontbrekende beschikbare artikelen" werd hoofdlettergevoelig gezocht op artikelnummer. Dit leverde onterecht ontbrekende artikelen op in beide gevallen. Dit is in deze release gecorrigeerd.
 
 
Ook waren de twee knoppen Diagramweergave en Tabelweergave in het dashboard in de volgende tabbladen niet goed meer zichtbaar: