×
Menu
Index

EZ-web

 

Vervallen artikelen

Vervallen artikelen werden tot nu toe niet automatisch verwijderd. Maar vervallen artikelen kunnen het importeren van artikelen onnodig moeilijk maken. Ook kunnen vervallen artikelen de datawaardering negatief beïnvloeden. En dat terwijl deze artikelen vaak niet meer gewenst zijn in bijvoorbeeld webshops. Daarom zullen vervallen artikelen (met uitzondering van Afnemersartikelen) die 6 weken in geen enkele Artlink meer voorkomen vanaf deze release automatisch geschoond gaan worden.
 
Is het een uitdrukkelijke wens om uw vervallen artikelen niet automatisch te laten verwijderen?
Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via Mijn EZ-base.
Wij passen deze instelling direct voor u aan, zodat uw vervallen artikelen behouden blijven.
 

Filteren

Het zoeken en filteren met een &-teken resulteerde niet altijd in het juiste resultaat. Vanaf deze release is dat verbeterd.
 

Gerelateerde artikelen

In de Artlink kunnen gerelateerde artikelen aangeleverd worden.
Deze worden getoond in de artikeldetailpagina in EZ-web, tabblad Gerelateerde artikelen (onder tabblad Fabrikant). Ze kunnen ook geëxporteerd worden in formaat Webshop.xml 3.1.
In enkele gevallen werd niet het eigen ingevoerde gerelateerde artikel getoond en geëxporteerd. Dit is in deze release verholpen.
 

Uitgebreid exporteren

Bij uitgebreid exporteren in het Exportinstellingenscherm werkte de optie "Ontbrekende vertalingen niet markeren" soms incorrect bij bepaalde velden. 
In deze release is dit opgelost.
 

Etim

In het tabblad Producten, als links boven gekozen werd voor de ETIM classificatie en rechts bovenaan voor de lijstweergave dan kon het het voorkomen dat het ETIM classificatiepad niet goed weergegeven werd onder de artikelgroep. Dit is opgelost in deze release.
 

Lopende taken overzicht

Het kon voorkomen dat het lopende takenoverzicht incidenteel:
 

Dashboard