×
Menu
Index

EZ-web

Webshop.txt en Webshop.xlsx

Bij Uitgebreid exporteren is in deze release een extra Exportinstelling toegevoegd: "Kolom per uniek kenmerk": alle unieke kenmerken (headers) krijgen ieder hun eigen kolom.
 
"Kolom per uniek kenmerk" aangevinkt (alleen mogelijk als er niet te veel unieke kenmerken in de export aanwezig zijn):
 
"Kolom per uniek kenmerk" niet aangevinkt (standaard optie, zoals het was voor deze release):
 
Deze exportsetting is ook te gebruiken in Webservices (optie "suph").
 

Asset.xlsx en Webshop.xlsx

Bij Uitgebreid exporteren kan gekozen worden voor de uitvoerformaten Asset.xlsx en Webshop.xlsx.
Bij het bewerken van deze exports was het niet mogelijk om een nieuw blad onderin aan te maken. Ook kon de inhoud niet gekopieerd worden om elders te plakken. Dit is opgelost in deze release.
 

Voorkeursleveranciers

Na de vorige release was er een bug ontstaan: gebruikers ingedeeld in een gebruikersgroep waarbij voorkeursleveranciers ingesteld stonden, konden geen artikelpagina openen. Dit werkt weer correct in deze release.
 
Om tijdelijk deze bug te omzeilen is afnemers die hier gebruik van maken geadviseerd de voorkeursleveranciers tijdelijk te verwijderen. Neem contact op met EZ-base zodat in overleg dit weer ingesteld kan worden want dit is afgeschermd (zie de release notes van EZ-catalog).
 

Artlink imports

Sinds de vorige release konden Artlink imports ineens erg lang duren. Dit is opgelost in deze release.
 

Artlink.txt

Bij Uitgebreid exporteren kan gekozen worden voor uitvoerformaat Artlink.txt. Dit is een inefficiënt formaat, daarom is het exporteren vanaf deze release gelimiteerd zodat een export in dit formaat nooit veel systeemtijd in beslag kan nemen. Er zal in Lopende taken een foutmelding verschijnen.